Mässor och Marknader

Här kommer jag att uppdatera var i landet vi kan ses, på nästa mässa eller marknad. Förhoppningsvis har jag med en del anekdoter att förtälla. Skicka gärna tips om kvalitetsmässor eller marknader du tror skulle vara intressant för mig att delta på. Meddela via länken Kontakta Mig.

Höstmarknad i Nordingrå 2 oktober

 

Ja, man kan verkligen tala om marknaden som gick till ”Mannaminne”!
Jag har knappt återhämtat mig från höststormarna ännu.
Tanken var ju att jag skulle stå ute med mitt marknadstält på ett trädäck utanför Dragspelsmuseet. Det kändes först lite lyxigt att få stå på trä, det är man minnsan inte bortskämd med som utställare. Men regnandet veckan innan hade fuktat in träfibrerna till en fullkomlig såpahal ”skridskobana” som under kastvindarna utan problem för vare sig tyngder eller förankrade ställningar gled omkring likt en tyngdlös ballerina.
Behöver jag nämna att natten blev en helt sömnlös kamp mot vinden, och när morgonen kom och de första utsövda ansvariga för marknaden dök upp, så blev jag erbjuden att flytta in i Dragspelsmuseets lokal. Jag behövde inte lång betänketid, även om det blev ett tungt och stressigt beslut.
Stort tack till arrangören för snabb lösning. Efter en del röra och lite sen start för min del så hittade även kunderna in till mig. Utan frukost/lunch/middag så kom jag till slut hem sent och fick en ”törnrosasömn” på tolv timmar.
Nytt äventyr väntar om exakt en månad, då det är dags för Åsele Hantverksmässa. Men mer info om den senare dock.