Fyra år i Rundvik är snart till ända. Fyra år med olika kreativa lösningar för lokalen och förhoppningar om att skapa den till en knutpunkt på orten med café, musik, utställningar, barnverksamhet mm, blev aldrig riktigt av. Lokalen var heller inte optimal för de olika ändamålen. Olika problem med fastigheten som behövts åtgärdas, allt efter har jag också ändrat min färdriktning i mitt entreprenörsskap.

Nu har dock nedräkningen påbörjat för ännu en ny riktning. Jag hade först inga planer på att återgå till butik, utan enbart producera för återförsäljare o Pop-Up’s. MEN när man äntligen hittar en lokal som känns rätt för verksamheten och den faktiskt råkar vara placerad mitt på den centralaste butiksgatan på orten…so what the heck, (sorry ;).

Idag sydde jag det sista plagget i en ny kollektion. Till veckan återstår några kundändringar samt ett sömnadsuppdrag av ett mindre båtkapell eller snarare överdrag, sedan dras kontakterna ur maskinerna. Detta blir sjätte lokalbytet på elva år. Nu börjar jag få rutin på packordningen, skillnaden är bara att jag den här gången har förberett genom att mäta o planera först i nya lokalen för att förhoppningsvis så snabbt som möjligt åter komma igång med produktionen och de väntande kundbeställningarna. Tidsoptimisten har talat, häng med på resan.